tisdag 16 april 2013

För dyr träning

Jag börjar bli sugen på att träna igen. Testade ju Kraftkällan Tornet förut, men efter ett år kändes det alldeles för litet där, plus att jag inte trivdes med deras maskiner.
Så idag gick jag till Womens Wellness, som också ligger här i närheten och som lär vara ett mycket bra gym. Men förmodligen dyrt, tänkte jag, eftersom det inte står några priser på deras hemsida och ingen som jobbar där kan/vill ge ett rakt svar om man ringer. Man måste gå dit och få en rundtur och svara en massa hälsofrågor om man vad man vill uppnå med sin träning och så. Efter det får man reda på vad det kostar.
Som sagt, nu har jag gjort det.

Det var verkligen jättebra! Jag testade några maskiner, helt perfekt. Och en massa annat finns det också, som man får använda gratis om man tränar där, till exempel en massagevattensäng. Fräscht, snyggt, lugnt, allt var toppen.
Men priset...nej, sorry, den ekonomin har jag inte. Inte just nu i alla fall. 1300:- i månaden! (Alternativt 1100:- i månaden, men då binder man sig för ett år och kan inte frysa kortet om man reser bort en månad eller har opererat en fot, utan man måste ut med sina 1100 ändå.)

Ett årskort dagtid på Friskis&Svettis gym kostar 1700:-, och det är visserligen inte alls lika bra och exklusivt där men...mer överkomligt är det ju verkligen.

Jag fann också mig själv tänka: "Hm, om jag tränar åtta månader, det skulle kosta drygt 10.000:-, och hur länge skulle jag kunna vara i Nerja för de pengarna?"
Nerja har alltså blivit mitt ekonomiska jämförelseindex.

1 kommentar:

Anonym sa...

Usch! Men tack att du skrev priset.