söndag 24 juli 2011

Ännu en gårdag

Dagarna rusar iväg. Igår förmiddag såg vi på TV mest hela tiden och försökte ta in det som hänt i Norge. Man blir väldigt berörd och skakig, men till slut insåg vi att vi måste komma ur det tillståndet och göra något annat av dagen.
Det var skönt att komma ut i friska luften, om nu "frisk" kan användas om så varm och nästan kvalmig luft.
Vi gick omkring lite på stan. Hade trevligt.


Efter att gått lite i affärer, handlat bröd (Landings hade inget valnötsbröd, så jag köpte på Forsa istället. Inte lika gott!) och tagit en öl gick vi hem för att begrunda resten av dagen. Vilsamt värre blev det, med korsord och sudoko.



Sedan spelade vi Retro.


Ett spel där man ska svara på frågor om olika decennier. Väldigt roligt, trots att dom medföljande spelreglerna var lite ofullständiga och svårförståeliga. Kul var det hur som helst, och jag vann i överlägsen stil.

Dags att gå ut på stan igen.


Middag på Koh Pangan stod på programmet. Jättegod thailändsk mat, vi var supernöjda. Restaurangen är kitschigt inredd med kulörta blinkande lampor, märkliga små prydnadsföremål m.m. - det ska föreställa en typisk thailändsk strandrestaurang. Och då och då "går strömmen", lamporna slocknar, det kommer ljud från åska och störtregn, allt för att bidra till den autentiska stämningen. Hur kul som helst! Vi var som barn: "kommer det inte åska snart?" sa vi till varandra, och den uppmärksamma servitrisen gick då genast och skruvade på åskeffekterna.
Maten var som sagt god, och vi gillade hela upplevelsen.


Tog en sväng förbi Pub 19 på hemvägen. Man vill ju inte gå hem när det är så härligt ute. Det blev en lång dag och kväll. Idag är det söndag och det känns som att den kommer att bli väldigt lugn. K. jobbar tyvärr, och vi andra får väl hitta på något lagom trevligt sätt att fördriva tiden.

1 kommentar:

Bia sa...

Hmm, överlägset? Jag fokuserar på dom åtta korten jag! ;-)Lite dålig förlorare som jag är!!!