onsdag 14 maj 2014

Snart dags

Det börjar bli dags att knyta ihop den här flyttsäcken. Imorgon slutförs affären på Portalgatan, vi lämnar nycklarna, får pengar, löser gamla lån och ser vad som blir över. Efter det är det bara några timmar kvar innan vi tar våra packade väskor och åker ut till Arlanda.

Den lilla Djäknetvåan känns helt och hållet som hemma.  (Ja, Nerja känns ju också hemma fast på ett annat sätt.)
Och nu slipper vi en dunkande och plickande fläkt också. Jag gjorde en felanmälan på nätet igår morse vid tiotiden, och 12.30 kom en kille och bytte fläktmotor. Så lätt var det, och så snabbt. Otroligt bra.

Jag kan inte säga att vi har fått allt i perfekt ordning. Vi orkar inte hålla på mer nu, utan vi tar nya tag när vi kommer tillbaka i juli. Men det är ändå väldigt beboeligt. Allt funkar, vi hittar det vi letar, och riktigt trevligt ser det också ut.

Vädret i Spanien har varit fantastiskt, folk på facebook skriver lyckligt om 26 grader sent på kvällen och helt vindstilla. Nu, precis när vi kommer, ska det slå om och bli svalare, på nätterna riktigt kyligt. !!!!!
Det svenska vädret har hållt sig på en stabil gråkall nivå rätt länge. Nu, precis när vi åker, ska det slå om och bli underbart försommarväder. !!!!!
Vi är alltid i ofas med vädret. Men nån gång ska det väl hamna rätt.





3 kommentarer:

Jerry sa...

Det klart att det blir rätt, någongång.. (;-) Låter härligt ändå att få åka iväg till varmare breddgrader.
Allt gott till er!

Ditt och datt sa...

Lycka till med det nya livet! Och förhoppningsvis funkar internet, så att du kan hålla bloggen up to date! Om du har lust, förstås ...

Monica Hortell sa...

Det är precis lagom varmt. Och bloggen ska väl komma igång igen. Kanske snart. :-)