måndag 19 september 2016

47 nålar

Nerja är sig likt, fast mer folk än vad det brukar vara i september. När i kom var det över 30 grader varmt, och det höll i sig ett tag. Nu har det gått ner till 26-27, det är ju mer lagom.
Vi njuter av tillvaron här, men mina dåliga ben lägger ändå lite sordin på saker och ting. Det har liksom blivit lite, lite sämre hela tiden. En tiondels procent kanske, varje dag. Nån domning som går lite djupare eller som känns på ett nytt, tidigare odomnat ställe, svagare knän, osäkrare gång...otänkbart att gå ut utan stavar, otänkbart att bära något tungt.

Men. Det finns en väldigt duktig akupunktur här i Nerja, en svensk kvinna som heter Anna Lundin. Jag har varit hos henne förut, pga andra orsaker. Nu tänkte jag testa tre gånger för benen och se om det kan hjälpa åtminstone något. 47 nålar satte hon, jag såg ut som en igelkott och var helt yr alldeles efteråt! Första gången gjorde ingen skillnad, men efter andra gången märkte jag en liten men tydlig förbättring. Högra knät var inte bortdomnat längre! Det har hållit i sig flera dagar dessutom. Så det ger ju hopp verkligen. Första gången på nästan ett år som det faktiskt känns bättre!
Nu ska jag dit på onsdag igen, och förhoppningsvis händer det bra saker då också.

1 kommentar:

Ditt och datt sa...

Oj, så otroligt jobbigt!!! Hoppas verkligen det blir bättre av akupunkturen!

En tanke - om du får vänta så länge på ny magnetröntgen, så kan det inte vara akut, även om det känns så för dig.

Jag håller tummarna att du blir bättre!

Kramar