lördag 19 maj 2012

Helt borta

Jag känner mig helt borta. Som att jag befunnit mig i en helt annan värld, typ nånstans i yttre rymden större delen av dagen. Anledning: jag kunde inte stå emot den förskräckliga prylgalenskap som började smyga sig på för ett tag sedan, utan jag köpte en Ipad idag. Surfplatta, tjoho! Så jag har kollat och testat och grejat, alltmedan timmarna ilat förbi.

Än så länge har jag bara bekantat mig med grundfunktionerna och de medföljande programmen, eller heter det appar? Märkliga saker kan man göra även om man inte köper till något från appstore. Och det det finns förstås mail och webbläsare och möjligheter att lagra bilder och musik, precis som vanligt.

Det är jättekul med denna lilla tingest! Det var värt att plocka ut lite pengar från sparkontot för att få den. Men nu ska jag ta det lugnt och försöka landa på jorden igen. Grejen med Ipaden är annars att den inte har någon uppstartstid. Man trycker på en knapp och den är genast igång. Därför är det svårt att låta bli den. Att sätta igång datorn är en större procedur, även om det går väldigt snabbt det också. Men har jag väl stängt av datorn går jag inte och startar den stup i kvarten. Ipaden däremot...men nu ska jag inte röra den på minst ett par timmar!


3 kommentarer:

Anna Maria sa...

Hahahaha! Visst kan man lätt hamna någonstans bortom allt när man får något dylikt i handen. Känner igen det där :). Grattis till din Ipod.

Monica Hortell sa...

Tack. :-) Det är lika kul idag....

Ditt och datt sa...

Min ligger i lådan ...