onsdag 22 augusti 2012

Hundvakt igen. Åt två!

Ja, nu klipprar det av klor här igen, fast det skälls något mindre än förra gången. Pricken är tillbaka och har sin yorkshirekompis Milla med sig.



Detta eftersom deras matte/reservmatte var tvungen att göra en akututryckning idag.
Två hundar är bättre en än i det här fallet. De har bra inverkan på varandra. Dessutom var även K. hemma när de kom och ett antal timmar framåt. Men visst är det en del gläfs och gny emellanåt. Den lilla hunden har också försökt yla ett antal gånger, alltså yla på riktigt, som en varg. Då lägger hon huvudet bakåt, stirrar upp i taket och försöker utstöta ett högt klagande läte. Det låter mer som om någon harklar sig. Vi (K. och jag) fnissade väldigt mycket, fast i smyg så inte hunden skulle bli sårad.

Vi var ute på en rejäl promenad med dem också. Det gick bra, även om det var nån minuts förvirring i början innan vi hade fått ordning på kopplen. En kvinna som kom cyklande på trottoaren hoppade genast av cykeln när hon såg oss där med små hundar snoendes runt benen.
"Vi är inte så vana. Vi är hundvakter." sa K.
Men, som sagt, det gick bra sen.

När K. gick till jobbet blev dogsen lite upprörda ett tag, men det gick snabbt över. Men när telefonen ringer blir det också ett väldigt liv, för att inte tala om när det hörs ljud från trapphuset. Varje gång rusar de förhoppningsfullt och ivrigt till dörren. När ingen matte kommer blir en stunds gnäll och gny igen.

De gillar när jag sitter i soffan, då hoppar de upp där och myser. Att jag sitter vid datorn är däremot inte populärt.

Om en timme kommer lillhusse och hämtar dem. Sen behöver jag nog inta något stärkande. Fast på det hela taget är det helt okej.


3 kommentarer:

Unknown sa...

Tack!!!!
för hjälpen idag, den var guld värd ska du veta.
Nu är jag hemma och allt är frid och fröjd. Dom har fått pannkaka och sover nu som stockar. Dagen har nog sugit musten ur dom :)))

Anonym sa...

Men å! Snart kommer jag och gosar!!!

Ditt och datt sa...

Hahahaha! Ni är så söta, ni två! (Ja hundarna oxå, förstås!) Tur att inte den lilla åt upp dig :-D.