tisdag 7 augusti 2012

Jordat mig

Igår kväll hade jag tre wordfeudmatcher på gång samtidigt. Kul men jobbigt. Jag var så inne i det, så jag var i det närmaste okontaktbar. Efter ett tag blev det svårt att fokusera på ett spel i taget och därmed lätt att göra misstag. Kanske därför jag förlorade två av dessa matcher? :-)
En är ännu inte avslutad, men där jag ligger jag i alla fall hyfsat till.

Idag kände jag att jag behövde jorda mig lite, så jag cyklade till den lånade kolonistugan för att se om några hallon hade överlevt gårdagens slagregn. Jag hade inga större förhoppningar, men det fanns faktiskt en del. Fler än jag hade tänkt samma tanke, för det prasslade i hallonsnåren lite här och var. Mysigt när folk kom åkande och cyklande efter jobbet.

Jag plockade ett tag och konstaterade att det räcker nog till en vända även i morgon, förutsatt att det inte blir alltför många skurar fram tills dess.
Sen tog jag bort lite ogräs från grusgången. När det gäller ogräs är man ju glad varje gång något inte är en maskros. Jag blev oftare oglad än glad, kan jag säga.

Det var skönt att göra något praktiskt. Jag kollade noga molnen som började hopa sig, och precis i rättan tid cyklade jag hem. Hade varit hemma en kvart ungefär, då kom en rejäl regnskur och det ser ut att bli fler.

Resten av kvällen ska ägnas åt OS och förstås lite wordfeud.

Inga kommentarer: