måndag 5 januari 2015

Packar och drar

2015 har nu börjat ticka på, och jag känner en viss optimism. Inte för inför samhällsutvecklingen och annat övergripande, men i alla fall för egen del. Vet inte varför, det är bara en känsla. Hoppas den håller i sig och att den är motiverad.

Efter några ganska hektiska veckor med nästan alla dagar/kvällar inbokade är det nu dags att packa och dra. Igen. Väskorna står på golvet, viktiga småprylar (typ laddare, bankdosor och spanska nycklar) är insamlade, taxi beställd. Nu ska vissa praktiska saker göras, som att rensa kylskåpet från färskvaror. Det gör vi inte förrän ikväll, när vi har ätit.
Och om ett dygn sitter vi på planet. Märkligt det där.

Vädret i Nerja ser bra ut, när jag kollar på klart.se. December var en ganska kall månad, men nu ska det bli runt 18-19 grader och sol den kommande veckan. Men kyliga kvällar och nätter.
Vår hus- och blomvakt mailade: "Jag vill inte skrämma er, men det är skitkallt i ert hus!"
Haha, det är säkert runt 12 plusgrader inomhus när vi kommer. Vi får göra som förra året: Låtsas att vi är värnpliktiga på strapatsrik manöver. Sen blir det ju varmare, om än väldigt dyrt, när vi brassar på med de portabla elektriska elementen.

Det ska bli så skönt att åka iväg.


Inga kommentarer: