fredag 7 juni 2013

Mysko beteende av datorn

Nu är det K:s tur att vara förkyld. Snörvel och halsont. Trist. Hoppas det inte blir lika långdraget som det jag hade.

Vädret fortsätter att vara strålande. Jag tänker ta mig ner på stan och fixa några små ärenden, och senare idag blir det nog en till promenad, fast åt ett mer grönskande håll.

Undrar om jag måste börja kolla på ny dator? Igår kväll betedde sig min MacBook ytterst konstigt, och jag blev riktigt rädd. Alla funktioner försvann, den ena efter den andra, och plötsligt var skrivbordet alldeles tomt och datorn gick inte ens att stänga av. Utom med "nödknappen". Tur att det finns en sån.
Idag är datorn normal, fast kanske aningen segare vid uppstarten jämfört med hur den brukar vara. Jag har gjort lite nya säkerhetskopior, just in case. Men så föga lockande det känns att behöva köpa en dator också, nu när jag precis har investerat i en iPhone. Så jag hoppas förstås att det bara var ett skrämskott. Kanske en signal om att göra backuper oftare än jag brukar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Backuper är skitviktigt!
Min laptop betedde sig skumt igår kväll. När jag startade webbläsaren hade den Annas alla bokmärken och inloggade ställen!!! Mycket märkligt! Särskilt som samma fenomen hände på hennes dator häromdan... HUR kan det komma sig???
Jag behöver också ny dator och troligen också en iPhone, för den jag har lär jag få lämna ifrån mig snart.

Monica Hortell sa...

Men hur skumt låter inte det? Som att ni omedveten har bytt dator med varann. Nu börjar det: Datorerna are alive och tar över lite som dom vill!

Anonym sa...

Ja jag har ingen förklaring alls! Ska höra lite med Jerry om han fattar nåt...