måndag 24 juni 2013

Trevlig avrundning på midsommarhelgen

Midsommarhelgen har passerat, och den kändes ovanligt lång. Vilsam, lugn och behaglig. Märkligt att "det har vänt" nu, själva sommarkulmen är passerad och nu blir det gradvis mörkare...nej, usch, usch! I själva verket återstår en vecka av juni samt hela juli och augusti - och det kan bli hur varmt som helst!

Vi firade av helgen med att träffa Tofflan och Anna igår. Hade en väldigt trevlig kväll med god mat och lättdrucket vin på Soul Food vid Vaksalatorg. Ett enkelt ställe som har blivit lite av en favorit. Det försöker inte göra sig något annat än vad det är, (jämfört med exempelvis Basilico, som K. och jag besökte för några veckor sen och som har pretentioner de inte kan leva upp till), utan det är okej mat till rimliga priser, bra service och trivsamt i största allmänhet.

Och så var det plötsligt måndag igen. En vanlig dag. Men jag börjar så smått rikta in på mig på min årliga Luleåresa. Åker på onsdag, kommer hem på söndag. Onsdag, det är i övermorgon! Dags att börja studera väderprognoserna lite närmare.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Och jag åker på fredag. Blir nog borta, mot K:s råd, runt tio dar. Men vi hörs sen och du och jag ska boka in en tid i våra kalendrar.
Ha en go resa!

Monica Hortell sa...

Tack detsamma. Stanna inte längre än du vill!