torsdag 5 maj 2016

Dags igen

Vilket underbart majväder! Jag tog en promenad tidigare idag, och det är nästan smärtsamt vackert, alltså det går nästan inte att ta in. Hade jag detta vetat hade jag gärna stannat i Uppsala en vecka till. Fast det hade ändå inte funkat, eftersom det kommer folk och hälsar på i Nerja.

Allt är förberett nu. Jag har hämtat resväskorna och är som alltid jätteglad över att förrådet ligger vägg i vägg. Imorgon förmiddag har vi bokat tvättstugan, så tvättkorgen kommer att bli helt tom. Det är väldigt skönt att åka på kvällen, det blir inte alls stressigt i samband med resan. Sen kommer man ju fram efter midnatt, men det gör inte så mycket.

K. är i Stockholm idag och träffar sin dotter. Planen är att vi ska ta en gin & tonic på balkongen när hon kommer hem, och sen äta något lätt. Tömma kylen från rester, det lilla vi kan hitta. Lite ägg, lite ost, lite skinka, såna saker. Blir säkert en trevlig kväll.
Men, som sagt, maj...årets vackraste månad kan det ju vara. Förra året var maj svinkall och vi var så glada att vi inte var här då. Nu är det riktig försommar. I veckan kommer det att vara varmare här än i södra Spanien enligt prognosen! Hahaha. Eller inte. Nåja, vi ska stanna ett tag och lär få sol och värme så det räcker ändå.


Inga kommentarer: