söndag 18 mars 2012

Fantastisk Beatlesföreställning



Broadwayföreställningen "Rain" var riktigt häftig. Det finns ju ett antal grupper som kör Beatlesimitationer, men det här måste vara den bästa! Det lät så otroligt bra, så det var alldeles knäckande. Jag var ett mycket stort Beatles-fan när jag var ung (är det i och för sig fortfarande), och känslan igår var att 60-talet kom tillbaka - det var som att se och höra Beatles själva spela live. Fast det lät bättre, eftersom ljudanläggningarna är bättre nu och publiken dessutom inte skrek hysteriskt som dom gjorde i forna tider.
Jag finner inte ord för hur bra det var.

Det känns också som att min stora trötthet har gett med sig. Inte för att jag direkt hoppar och skuttar idag, men den eventuella mattheten beror inte på förkylning utan snarare på gårdagens festligheter och Stockholmsövernattande. Vi bodde hos Anna och Marlene i Hammarby sjöstad, vilket var väldigt behändigt när vi skulle till och från Globen. Ett par stationen med den söta lilla tvärbanan bara.
Jag gillar verkligen Hammarby sjöstad och skulle lätt kunna tänka mig att bo där.

Vi tog 12-tåget hem idag och har tillbringat den mesta tiden med att kolla på diverse sportsändningar i TV. Nu har jag en del saker att förbereda inför morgondagen.

Inga kommentarer: