tisdag 6 november 2012

Elproblem och UFO - konstiga energier

Är det ovanligt konstiga energier i luften? En massa elrelaterade problem har det i alla fall varit idag. Först tågtrafiken norr om Stockholm som stod stilla (igen!) pga stort elfel, sen drabbade nåt liknande SL, så varken pendeltåg eller t-banan gick. Sen blev dessutom fel på Stockholms fjärrvärmenät, och även det hade med el att göra. Märkligt.

Och sent igår såg en person jag känner ett UFO! Eventuellt. Ett underligt, obeskrivbart föremål på himlen. Först stod det alldeles stilla, och så kom det plötsligt farande mot henom, där hen stod på sin balkong. Snabbt sprang hen in, för det kändes inte särskilt bekvämt alls med den stora ljudlösa farkosten. Hur konstigt som helst. Och detta är ingen direkt flummig person, så hen är helt inne på att det är hen själv som har hallucinationer.
Fast jag undrar jag.

Jag tycker det är väldigt intressant med ufo-observationer, men jag vet inte vad jag tror. Alltså, nånting är det väl folk ser, och det finns faktiskt iakttagelser som inte går att förklara. Så det kan vara nåt mystiskt, "övernaturligt". Men i så fall tror jag att det handlar om farkoster (eller vad det nu är) som finns i en annan dimension. Som en udda frekvens på radion som bryter igenom ibland. Då och då blir den frekvensen starkare, och då kan folk få en glimt av vad som finns där.
Kan det vara så?


4 kommentarer:

Ditt och datt sa...

Jag tror det är Sandy!

Ditt och datt sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Här går glödlamporna stup i ett just nu. Undras om det är nån tillfällig överbelastning eller vad..?

Monica Hortell sa...

Nåt skumt är det. Och att tågtrafiken slås ut dag efter dag är ganska otroligt när man tänker på det.