onsdag 19 november 2014

Dags att avrunda

Näst sista dagen. Vi har ätit lunch med två relativt nya kompisar, och sen gick K. och jag iväg och drack kaffe på Cochran´s. Havet var nästan spegelblankt och solen stekte. Lagom mycket folk, dvs långt ifrån fullt. Det är faktiskt väldigt glest överallt nu, känns verkligen att det är Lågsäsong. Massor av ställen slår igen, en del för gott, andra för semester. Många har ju bara öppet perioden maj-oktober när det är som varmast.

Resväskorna har åkt fram, och vi börjar samla ihop det vi ska ha med oss till Sverige. Det är inte så jättemycket - det mesta lämnar vi ju kvar här till nästa gång.

Det ska bli ganska kul att åka hem, trots att vinter och mörker väntar. Någon uppmuntrande information har vi inte fått. Alla verkar smått knäckta av vädret. Inte så konstigt, när man läser att det har varit två soltimmar den senaste månaden! Men vi är inställda på att mysa hemma och njuta av komforten. Så får vi se hur det känns. Vår nya lilla lägenhet är i och för sig inte lika varm som den förra, men bättre än det spanska huset lär det i alla fall bli.

Om en timme är det dags för nästa sociala evenemang: en träff med lite folk på trivsamt ställe. Det är många vi vill träffa innan vi åker, och idag betar vi av de flesta.




Inga kommentarer: