tisdag 8 april 2014

Hackat tänder

Det hade väl räckt med en allvarlig fotstukning, influensa på det hade jag gärna varit utan! Men från ena timmen till den andra blev jag jättedålig. Först var jag hur pigg som helst, handlade, pysslade hemma, ringde viktiga samtal om adressändring och internetflytt. Sen plötsligt frös jag så jag hackade tänder och hostade som om lungorna var på väg upp.
Usch, det har varit jobbiga dygn med tandhackande och samtidigt floder av kallsvett. Nu är jag på benen, om än ganska matt. Bra att kunna vara uppe, för mer sängliggande funkar inte pga att ryggen blir helt förstörd. Nåt intensivt hostande skulle jag inte heller kunna ägna mig åt, eftersom revbenen är helt ömma.

Hur har K. klarat sig? Bra, tills igår kväll. Nu är det hon som ligger och hostar och har värk i kroppen. Dock utan den höga feber som jag hade.
Suck.
Vi har liksom annat att göra än att vara sjuka.
Men jag ska nu sätta igång igen med flyttprojektet, om än i lugn takt. Lite rensande och kastande ska jag nog klara av idag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men du också?? Jag mår riktigt apa - förkyld, hosta, feber. Även ryggen mår fortsatt skit. Har fått tid hos naprapat på torsdag morgon/förmiddag.
Krya på er!

Monica Hortell sa...

Vi tycks ha ganska lika symptom, och det går visst nåt slags blixtinfluensa i hela landet. Usch. Jag har också haft ont i ryggen flera månader, fast inte lika mycket som du.