lördag 28 december 2013

Den ligger ute

Nu ligger vår lägenhet ute på Hemnet. Visning den 6 och 7 januari. Och om mindre än två veckor är vi i Nerja. Inte klokt vad mycket som måste ordnas och fixas! Det gäller att ta en dag i taget.
Och nu hoppas jag det gråmulna vädret håller i sig över visningen, då slipper vi i alla fall putsa fönstren!
Idag åker alla julsaker ner i källaren. Ovanligt tidigt, men det känns logiskt att börja med det. Även annat måste ner i källaren tills vidare.

Hemnet förresten, jag har upptäckt några nya trender när jag kollar runt på lägenheter och hur de är stylade: Stor spegel på golvet, det är väldigt vanligt. Helkonstigt tycker jag. Vem vill ha en lös spegel som står helt vilsen mot en vägg och som man lätt kan ha omkull av misstag, med sju års olycka som följd?
Trend två är en gitarr, lite nonchalant stående i ett ställ på golvet. Massor av såna bilder har jag sett de senaste månaderna, var och varannan människa spelar tydligen gitarr. Eller också är det samma spegel resp. gitarr som stylingfirmorna kånkar runt med...

Hos oss upptas ingen värdefull golvyta av vare sig speglar eller instrument. Men det finns prylar så det räcker och blir över ändå. Stora rensningen har inte börjat än, och inte kan vi börja i nån större skala förrän vi vet var vi ska bo nästa gång.

Förresten, är det nån som vill ha fyra inbundna årgångar av Allt om Mat från 70-talet?

2 kommentarer:

Ditt och datt sa...

När har ni tänkt sätta inflyttningsdatum på er lägenhet? Jag trodde ni skulle vara nere i Nerja i flera månader den här omgången?

Lycka till både med försäljning och ev inköp av ny lägenhet i U-sala! Hoppas ni kommer att trivas i lägenheten i Nerja!!

Ett riktigt spännande och härligt Gott Nytt År!

Monica Hortell sa...

Det får bli inflyttning enligt överenskommelse, som det brukar stå. För vår del är det förstås bra om det blir så sent som möjligt. Men vi kommer nog att få åka hem från Nerja tidigare än vi hade tänkt, om vi ska hinna med allt. Kanske därför vi kände redan förra vintern att vi inte skulle boka nåt datum för hemresan. Det är alltså fortfarande öppet.
Gott Nytt År till dig också!