tisdag 7 maj 2013

Den vaknade igen

Med min gamla snygga gredelinfärgade mobil blev det nu så att den plötsligt vaknade till liv! Eller plötsligt var det väl inte, utan jag fixade och pysslade med den: jag tog ur och satte tillbaka batteri och simkort två gånger - och då lyste den och plingade så fint. Bra, för även om jag inte pratar i mobilen ens varje dag, så finns det tillfällen när den verkligen behövs. Och jag tog den tillfälliga mobildöden som en klar varning och gick raskt iväg och köpte en vit iPhone 5 med tillhörande prisvärt abonnemang från 3. Hejdå Telia efter alla år! Jag har aldrig haft nån annan operatör. Men nu såg jag att Telia är dyrare än de flesta, i alla fall med den telefon jag vill ha.

3 har aldrig lockat mig, eftersom jag får spader av deras låt, den som spelas när man ringer till 3-folk. Istället för att höra när ringsignalerna går fram tvingas man lyssna till detta hemska om att three is a magic number, sjungen på ett vidrigt reklamsätt. Urk. Men den låten går tydligen att ta bort, vilket jag ska göra direkt.
Telefonen fanns tyvärr inte inne, så den är beställd och kommer om nån vecka. Det var ju synd, men jag hoppas min gamla Motorola håller ut så länge det behövs.

1 kommentar:

Unknown sa...

GRATTIS!!! Ett bra val!