söndag 9 september 2012

Kittys kulturnatt


Oj vad mycket folk det kom till Kulturnattsutställningen på Galleri S. Kitty kom hem helt slut efter att ha pratat med typ hundratals pers. Enormt mycket bra respons fick hon. Jag var där ett par timmar och kollade reaktioner och kommentarer - jättekul att höra när människor pratade sinsemellan.

Direkt jättekul var det däremot inte att gå på stan. Jag hade funderingar på att göra nån spontan kulturgrej, kanske lyssna på musik eller nån uppläsning eller...alltså det finns hur mycket som helst att välja på. Men den kompakta massan av folk överallt var nästan skrämmande, så efter gallerivisiten gick jag direkt hem. Underbart att komma till vår lite lugnare del av stan!
Enligt polisen var det i alla fall väldigt stök- och bråkfritt ute, som en vanlig vardagkväll. Det tycker jag är fantastiskt.

Hemma ägnade jag mig åt både wordfeud och förberedelse av kvällens vickning. Skalade räkor, stekte kantareller, småpysslade lite. När Kitty kom hem efter att ha varit på galleriet mellan 15-21 varvade vi ner med räkor, vin och diverse annat gott. Idag jobbar hon på äldreboendet 12-21, så det är tvära kast mellan världarna.
Själv är jag ledig och ska snart gå ut på en promenad i det än så länge väldigt vackra höstvädret.

Kitty fick några röda prickar igår, bland rök annat tavlan på bilden ovan i samma sekund som utställningen öppnade. Och flera intressenter skulle komma tillbaka en annan dag när det inte var så trångt. Mycket lovande!



Många fina Kittytavlor att kolla på i skyltfönstret.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Öppnade ni champagnen rentav???

Monica Hortell sa...

Vi bestämde oss för att spara champagnen tills utställningen är slut. Och så hoppas vi att vi har ännu mer att fira då! :-)

Ditt och datt sa...

Så kul och så ini beng välförtjänt!!