lördag 6 april 2013

Inlägg om ditt och datt

Dagarna går och jag kan inte säga att jag gör nåt direkt speciellt. Fredag-lördag har i alla fall varit ganska lugna för att inte säga händelselösa. Egentligen är jag ganska trött, en trötthet jag känner igen. Det handlar inte om vad jag äter utan det påminner om allergitrötthet faktiskt. Så jag frågade på apoteket om det kan vara såna känningar redan. Och det kan det absolut vara, så nu har jag köpt vanliga allergitabletter. Det brukar hjälpa rätt snabbt.

I alla fall gläds jag åt de nya jeans jag köpte i veckan. Lee, snyggt tvättade och väldigt väldigt mycket stretch i. Jeansen känns som mjuka damasker (gammalt ord, när använde man det senast?), fast de ser ut som helt vanliga jeans. Och jag tycker jag ser ovanligt smal ut i dem. Ett lyckat köp således.

Något annat jag måste köpa snart, som jag har stretat emot länge, är en ny mobil. Det går inte att undvika, det inser till och med jag. Men det är ju så jobbigt med alla abonnemang och bindningstider och volymer hit och dit! Jag orkar inte sätta mig in allt. Ge mig en telefon bara, och ta betalt när jag använder den! Jag behöver garanterat inte 3000 gratis SMS i månaden och vad annat de brukar locka med. 3000 SMS - det är ju sjukt.
Och något jag med säkerhet vet är att jag aldrig i hela mitt liv kommer att teckna ett 3-abonnemang. När man ringer folk som har 3 hör man inga vanliga signaler, utan istället tvingas man lyssna på den vidriga låten om att three is a magic number. Som sagt, vidrigt. Inget jag tänker medverka till.
Det kanske blir Telia som vanligt. Ska kolla om de har nåt bra erbjudande.






2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej Monica!
Vill bara säga att signalen som tre har kan man välja bort, det är ytterst sällan man hör den nu för tiden, jag är kund där och har den inte.
Jag har varit kund hos tre i alla år. Dom har bra täckning "Koster" och har superbra kundservice.
Lycka till med ny telefon och abonnemang.

Monica Hortell sa...

Aha, tack för den informationen! Då är det ju inget problem.