fredag 3 januari 2014

Vad är det för dag?

Det är alltid en annan dag än jag tror. Idag är ju verkligen en typisk söndag, och jag måste ofta påminna mig själv om att det är fredag. Allt är öppet, och det är perfekt att göra ärenden på stan. Men det är ju så mörkt, så det känns enbart konstigt att gå ut. Och de verkligt viktiga ärendena gjorde jag redan igår. Igår, när jag var ganska säker på att det var fredag eller kanske till och med lördag...

Totalt dagvill alltså, och inte lär det bli bättre. Imorgon är det lördag, sen är det söndag. Okej. Men sen är det söndag igen - jag blir galen på dessa helger! Måste hela tiden räkna efter, för att vara säker på när det är vi har visning av lägenheten. Hur många dagar är det kvar, hinner vi allt vi måste hinna?
Det intressanta är att tiden tycks sträcka ut sig, och plötsligt känns tre dagar som en ansenlig tidrymd.

Idag har det blivit några turer ner till källarförrådet. Och städning av klädkammaren. Märkligt vad mycket vi har av vissa saker. Med vissa saker menar jag främst jackor och skor. De som känner K. och mig skulle nog inte riktigt beteckna oss som klädintresserade, men tydligen är vi jätteintresserade av just jackor och skor. Det finns hur mycket som helst! Ganska mycket väskor också, och det är vi faktiskt ännu mindre intresserade av. Hur kan vi ha så mycket väskor??
Det kommer att bli en rensning, annars ryms vi inte i en mindre lägenhet. Tills vidare föser vi bara undan prylar nånstan där de inte syns. Källaren alltså.

2 kommentarer:

Ditt och datt sa...

Hur stor lägenhet har ni tänkt er att få plats i?

Lesley sa...

For mig var det vinden! men sa klart det maste rensas ocksa innan min flyttning...och Herregud vad jobbigt det ar att byta ned sig till mindre. Lycka till imorgon!