torsdag 21 februari 2013

Pust vad det händer mycket

Pust. Det går runt i huvudet, inte för att jag dricker vin i mängder utan för att det händer så mycket hela tiden. Jag hinner knappt skriva blogginlägg, ja det märks kanske.

När vi kommer hem i slutet av mars är vi förmodligen helt utpumpade och dessutom folkskygga. Eftersom allt nu är så intensivt, och det är möten med gamla och nya vänner, märkliga sammanträffanden och speciella upplevelser precis hela tiden. Rena magin, det går inte att ens relatera.
Otroligt kul är det, men skriva, meditera, vila - det kan man tydligen glömma.

Igår hade vi lite folk (vi var åtta pers)  hemma på cava innan gick ut på tapasrunda. Bland annat åt jag de godaste räkor jag ätit i hela mitt liv. Färska, inte som färska räkor är hemma utan Färska. (Man behövde inte ens torka av fingrarna efteråt, de luktade inte räkor utan bara friskt hav.) En upplevelse. Generösa portioner var det också, särskilt med tanke på att tapas är gratis, (det är vinet som kostar och det kostade motsvarande 14 kronor) och vi åt och åt.


Även andra goda smårätter slank ner under kvällen.

Ikväll ska jag till La Sueca (svensk damfrisering) på "Må bra-kväll". Jag hoppas kunna sprida lite astrologireklam också. Efter det vet jag inte. Kanske nån mat nånstans med S och T. Det lär inte bli jättesent, för det tror jag inte jag orkar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej. Jag följer din blogg med stort nöje. Jag längtar till Nerja och vårt lilla radhus som vi köpte där i juni förra året. Det är så kul att läsa om vad ni upplever och mycket känner jag igen. De brinnande korvarna är en av mina favoriter. En fråga, vart hittade ni räkorna? Dit vill jag gå i april när vi ska ner igen. Hoppas du fortsätter skriva så jag får längta härifrån kylan. Hälsningar från Maria

Monica Hortell sa...

Hej Maria!

Så roligt att du har hittat till min blogg! Förstår att du längtar till Nerja - det kommer jag att börja göra typ en vecka efter att vi åkt härifrån. Vi kollar redan på boende till nästa år, så har man nåt att verkligen se fram emot.
Haha, så de brinnande korvarna är "kända", där ser man...
De goda räkorna åt vi på La Marina.

Anonym sa...

Å så gott det ser ut! Vi ska ut på lokal i Uppsala i afton och fira Alla Hjärtans Dag på tukvinnahand! :D