söndag 3 juni 2012

Hemma igen

Så är jag hemma igen efter tre mycket intensiva Luleådygn. Väldigt trevligt har det varit. Släkt och vänner, god mat och massor av vin, promenader kors och tvärs hem till folk, diskussioner om intressanta och ibland spejsade ämnen, spelande av wordfeud. Som jag aldrig har spelat förut eller riktigt begripit tjusningen med, men det är ju helkul!
Och jag hade till och med tur med vädret. Igår kväll började det ösregna och idag var det jättekallt, men innan dess...varmt och skönt, +18°, folk satt glada på uteserveringar och jag blev helt förbluffad när jag hörde att det var 4,8° och ösregn i Uppsala. Väldigt otippat.

Att bo ensam på hotell var toppen! Otroligt skönt att komma "hem" till efter en späckad dag. Och maken till prisvärt boende har jag aldrig varit med. Jag hittade ett erbjudande på nätet som lät för bra för att vara sant, men det var verkligen sant.
Ett stort dubbelrum på Comfort Hotel, med jätteskön säng, mitt i stan men ändå lugnt, helt okej allting - och det kostade 299:- per natt! Då ingick visserligen inte frukost, och jag bestämde mig för att inte köpa till det. Ett bra val, för jag har insett att jag inte är så förtjust i hotellfrukostar. Och det är jämt stressigt att passa de tiderna. Nu kände jag mig helt fri. Runt omkring fanns massor av ställen där jag kunde dricka te och äta något på förmiddagen, och det kändes urbant och mysigt.
Rummet hade också en häftig väggmålning, kolla bara:



2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha ha, underbart! Jag har börjat spela Alfapet på webben (som Wordfeud) och är helt såld! :D

Monica Hortell sa...

Man blir märkligt biten av dessa spel!