lördag 30 juni 2012

Vid datorn igen

Inte nog med att jag inte skrev något blogginlägg igår heller, jag använde inte ens datorn! Jo, jag kollade mailen en gång på förmiddagen, men det var allt. Mycket ovanligt. Och det känns lite konstigt faktiskt, lite tomt sådär. Men också vilsamt och skönt.

Idag har jag i alla fall läst mina vanliga bloggar, och nu skriver jag detta miniinlägg. Får se om jag återgår till vanliga vanor imorgon. Eller kanske ikväll.

Lite TV-tittande ska jag ägna mig åt. Märkligt nog pågår friidrotts-EM. Ganska obemärkt. Och konstigt att det inom en månad är EM i både fotboll och friidrott - och dessutom OS! Hur ska de stackars friidrottarna toppa formen? Till vilken tävling?

Nu ska jag i alla fall stänga av maskinen. Och sätta på nästa, dvs greppa TV:ns fjärrkontroll.

2 kommentarer:

Ditt och datt sa...

Javisst är det märkligt med alla EM?! Och sedan OS på det ...

Men först är det final i morgon - så spännande det ska bli! Jag håller på Italien, de har varit så bra och jag tycker de spelar en så underhållande fotboll!

Snart kommer ni!! Det ska bli så kul att träffa er igen!

Monica Hortell sa...

Italien har varit mycket bättre än tidigare. Och inte har dom filmat lika mycket heller. Annars brukar jag få spader när spelarna , skriker, kastar sig och ligger och rullar som stora bäbisar.
Än så länge vet jag inte lag jag håller på, men jag brukar känna det tidigt i matchen.
Och det ska bli jättekul att ses! Vi ser verklgien fram emot det!