torsdag 12 juli 2012

Ölsorter, thaimat och feud

På O´Connors kan man välja mellan 1003 ölsorter. Mer än tusen sorters öl! Det konstaterade B. och jag när vi gjorde ett hastigt besök där tidigare idag. Hur får de plats med alla? Ungefär 80 sorters whisky tror jag också att de hade. Ett enda vin fanns, om man ville ha ett glas bara. Inget alls att välja på med andra ord, men det som erbjöds var okej. (Det röda.)

Vi satt där uppe ett tag, medan regnskurarna avlöste varandra utanför. Sedan åt vi buffé på Amazing Thai på Dragarbrunnsgatan. Väldigt gott. Men jag gillar inte när vissa rätter tar slut och inte fylls på förrän efter en halvtimme. Många lådor (där de godaste rätterna fanns) var nästan tomma redan när vi kom. Lite synd, för maten är bra.

Vi kom hem strax före nio, och sedan har det wordfeudats som bara den. Delar av släkten håller på och utmanar varandra - superkul. Just nu försöker B. lära K. lite om spelets finesser.

Imorgon har vi inget särskilt program. K. jobbar till 21 som vanligt, så B. och jag får roa oss på egen hand. Det ska nog gå bra.

Inga kommentarer: