onsdag 4 juli 2012

Dagen

En kort rapport om dagen bara. Mycket trevlig födelsedag! Vi gick hemifrån rätt tidigt och tog vägen förbi K:s ateljé. Eftersom vi har ändrat lite på väggarna hemma skulle några tavlor tillbaka till "atten". Där väntade en liten överraskning: Blommor, bubbel och tilltugg.


Söta K. hade förberett igår. Mysigt, kul och lyxigt kändes det.
Sen fortsatte vi ner på stan, där vi stötte ihop med vår kompis C.



Vi pratade en stund och tog sedan en butiksrunda. K. fyndade en fin randig skjorta på HM.


Jag hittade ingenting men var glad ändå. (Garderoberna bågnar redan.)
Fika på Güntherska stod sedan på programmet. Gott! Och sen gick vi omkring lite i stan, kollade på än det ena, än det andra. Hamnade till slut på förra sommarens favorit: Meza. God libanesisk mat och spektakulär utsikt. Mer Uppsala än så blir det inte.


Prisvärt är det också. Tre smårätter att dela på, och vi blev verkligen mätta. Ett glas rosé slank också ner, och sen lämnade vi den soliga, tryckande hettan och gick på bio.


Det var vi och en till. Och precis innan filmen skulle börja kom ytterligare en person. Vi var alltså fyra pers. som såg dokumentären om Woody Allen. Dubbelt så många som jag trodde - jag trodde faktiskt vi skulle vara ensamma i salongen...

När vi kom ut igen var det visserligen soligt fortfarande, men temperaturen hade sjunkit betydligt. Så vi skippade tanken på uteservering och tog istället vägen förbi Ica. Gick hem och fixade lite smårätter och tilltugg. Och vad gjorde vi mer, jo inspirerade och allmänt uppåt hyrde vi en Woody Allen-film som ingen av oss hade sett. "Anything Goes". Trivsam och kul film.

Och nu är dagen slut. Imorgon åker vi till Stockholm och träffar J. Tänk att det alltid finns så mycket att se fram emot!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken läcker Uppsalabild med domkyrkotornen och de fascinerande molnen! :D

Monica Hortell sa...

Ja visst är molnen häftiga!