fredag 23 september 2011

Fredagsmys

Nu är jag mycket nöjd efter en superb middag. Vi har lyxat med oxfilé, gräddstekta kantareller och diverse grönsaker. En flaska rött vin också. Ja, så nu är det bara att invänta morgondagen, när foten förhoppningsvis blir ännu bättre och K:s revben äntligen läker ihop. (Det är redan nästan bra.)
Det har varit en trivsam dag. Jag hade en astrologiklient på fm, K. var i sin ateljé. Sen var hon kvar där och målade medan jag var hemma och såg på TV och vilade och halvsov. Jag fattar inte varför jag blir så trött!
Men hur som helst, hon kom hem vid 18-tiden och vi lagade mat tillsammans. Nu kollar vi på TV i varsitt rum. Inte så romantiskt kanske, men trivsamt är det ändå.

Jag läste nånstans om någon som tyckte att "mysigt" var det värsta ord hon visste. Ett riktigt hatord. Tänk ändå, det är ett av mina favoritord. Både ordet i sig och det det står för. Jag har det faktiskt ofta väldigt mysigt. Fast helt opretentiöst och basic. Men det är väl det som själva mysigheten handlar om. Man har småtrevligt hela tiden utan att behöva anstränga sig. Det ska inte underskattas.

Inga kommentarer: