torsdag 8 september 2011

Ut på lördag

Det som har hänt idag är att Bosse kom och hälsade på en stund. I övrigt har det varit så lugnt och stilla som det kan vara.
Jag har inte sett på TV en enda minut. Läst ut en halvtråkig bok däremot och löst lite sudoku (fast nu börjar jag tröttna på det.)
I morgon blir det desto mer spännande, för då ska stygnen bort. Jag var ju lite bekymrad för det här med att ta mig till en distriktssköterska, men så fick jag ett så trevligt meddelande på facebook: "Jag kan hjälpa dig med stygnen om du vill." Men hurra! Hembesök av A-K, så bekvämt och bra. En resurs som jag inte visste om. Tänk så bra det är med facebookvänner!

Jag har ingen aning om hur foten ser ut under bandaget. Den kanske är blå och uppsvullen... Fast det känns som att den är i hyfsat skick efter omständigheterna.
Och förhoppningsvis kommer jag att ta mig hemifrån på lördag. Det är Kulturnatten, och K. ställer ut tavlor på Akademihotellet mellan 15-20. Jag brukar alltid vara med som stöd och sällskap, och det vill jag inte missa i år. Oftast kommer det en och annan bekant som man kan prata en stund med också.
Så jag tänker ta taxi både dit och hem. Det kan jag kosta på mig, för jag gör inte av med pengar på något annat just nu. Och likaväl som jag sitter hemma med foten i högläge kan jag göra det där - det finns både soffa och stolar. Roligt ska det bli.

Inga kommentarer: