fredag 20 april 2012

Jag stannar inne idag

Snöyra, blåsigt, en plusgrad. Jag går nog inte ut idag. (Som sagt, det finns fördelar med att jobba hemifrån.) Men det är ju den 20 april, så nu får vädret skärpa sig snart!

Men mina nya glasögon har kommit, och om det klarnar upp senare på dagen ska jag i alla fall gå och hämta dem. Jag märker när jag till exempel ser på TV att jag inte ser texten klart, och nu hoppas jag att det enbart handlar om att glasen har fel styrka.
Om det inte slutar snöa får jag gå imorgon eller på måndag, för här ska inte självplågas i onödan!

5 kommentarer:

Anna Maria sa...

Vem vill gå ut i detta förfärliga väder? Nej, det blir inneliv för mig oxå.
Du får så gärna länka till mig, det blir jag bara glad för och om det är okey lägger jag gärna en länk till dig :). Jag är ju här både nu och då och läser.

Monica Hortell sa...

Det blir helt konstigt när jag ska länka till din blogg. Det som kommer upp istället för namnet är ett litet streck... När jag tog bort det och bytte namn mot det riktiga var det lilla strecket kvar och dessutom blev det ett litet kryss! Helt märkligt. Du får stå kvar som ett streck tills vidare, och så hoppas jag det går att ändra på snart.

Anna Maria sa...

Försöka igen för att se om det går bättre nu :).

Monica Hortell sa...

Nej, du är fortfarande ett streck.:-) Tydligen är det en bloggerbugg igen, så det kommer väl att fixas i sinom tid....

Anna Maria sa...

Det ordnar sig nog! Min dotter har lyckats och jag ser att några andra också har gjort det, men tack för att du försökte :). Ha en fortsatt fin dag o kram.