fredag 27 april 2012

Lunch, Swiffer, drink och nån som vunnit

Amazing Thai på Dragarbrunnsgatan har en riktigt bra lunchbuffé. Jag var där med C. idag, och det var både gott och trevligt. 80 spänn - klart värt, som det heter numera.
Sen kom man ut, och varenda människa bar på turkosblå påsar. Systemet ligger vägg i vägg med restaurangen, och det var en strid ström av (mestadels unga) människor där. Påsarna är snygga. Och inga fulla fjortisar syntes till idag. Skönt.
Själv gick jag och handlade lite mat inför helgen. Diverse saker, bara som förberedelse.
Det blåste halv storm ute men var annars fint. 17 plusgrader är inte att förakta.

Swiffern åkte fram sen. Fruktansvärt mycket damm överallt! Tvättmaskinen har också fått jobba, nu är det disk på gång.
Det blev en liten blygsam middag för mig eftersom jag åt så mycket på lunchen. K. däremot smackade i sig en jättetallrik med bland annat stuvad blomkål och köttbullar.
Innan middagen tod vi en drink på balkongen. Premiär! Jag gjorde daiquiris - väldigt goda blev dom.

Kvällen blir lugn och TV-betonad. K. kollar på nån filmkanal, jag slötittar på Let´s Dance. Eller också städar jag lite i mitt arbetsrum. Hm, ganska svårt val faktiskt.

Lite kul var det också att höra att Anki, som trodde hon vunnit 10.000:- i postkodlotteriet, nu har fått reda på att hon har vunnit hela 100.000:-! Amazing, i sanning!

1 kommentar:

Anna Maria sa...

Oh! 17 grader - det finns kanske hopp. Hos mig har det regnat precis hela dagen. Mitt i regnet har solen försökt att pressa sig fram, knepigt. Men har trots de försöken lyst med sin frånvaro.
Vill också säga tack för dina fina kommentarer hos mig :), det värmer. Ha en fortsatt fin kväll!