måndag 12 december 2011

Lägesrapport

Nu är merparten av dagens plikter avklarade. Jag har till och med gjort ett LCHF-bröd som blev supergott! Och så enkelt att bara röra ihop och grädda. Inget knådande, ingen jäsning, bara blanda ingredienserna och så en kvart i ugnen. Kanonrecept! Baseras på ägg och ost och frön.

McCartney-euforin sitter till viss del i fortfarande. Jag spelar dom Beatleslåtar jag har inlagda i datorn samtidigt som SPETTAN hamrar utanför.

Om det inte var så mörkt ute skulle jag nu går ner och träna. Men, ehum, det är bara några hundra meter att gå till gymmet...vad spelar då lite mörker för roll? Det frågar jag mig själv utan att kunna ge något bra svar.

Förresten så har jag fått en ny knöl på min opererade fot. En liten en, vid sidan av operationsärret, som har uppstått bara den senaste veckan. När nu stora jätteknölen är borta och jag äntligen har kunnat gå utan smärta, då vill jag inte ha en till ettrig sak som skaver mot skon och gör ont!
Den kan vara en reaktion på stålskruvarna som fortfarande sitter kvar. I så fall kan man ta bort dom. Jag ringde till fotkirurgiska kliniken som tyckte det borde kollas och gav mig en tid redan nästa vecka. Tacknämligt.

Inga kommentarer: