lördag 17 december 2011

Nu får dom sluta!

Huga vilket blötväder! Snöblandat regn eller regnblandad snö - det ser vitt ut, men när det vita landar på ens kläder omvandlas det genast till stora blöta droppar. Och på marken blir vattenpölarna allt större. Måtte det inte frysa på sen, för då blir det glasis överallt!

Och jag undrar när media ska sluta med de patetiska försöken att skandalisera kungen. Ge upp nu! De famösa bilderna som yrkeskriminelle Mille M. tillhandahållit är uppenbart manipulerade, skandalen som journalisterna hoppades skulle störta monarkin rinner ut i sanden. Och ändå ger dom sig inte! Nu försöker de göra en stor sak av att vissa av kungens vänner kanske trodde det hela var sant. Och att en yrkesbrottsling påstår sig ha bilder han inte har sägs vara intressant och bestickande.
Och jag förstår tanken där. Om någon kommer på idén att göra sig en rejäl hacka genom att fuska med en kungabild, om kungen har bekanta som gör allt för att minimera skadeverkningarna av denna bilden, för att den kanske är sann, då kan det ju inte uteslutas att kungen verkligen har varit på strippklubb nån gång på 80-talet. Etc.
Då säger jag: Och...? Vad i hela glödheta spelar det för roll?! Hur löjligt desperata kan media bli i sina försök att detronisera monarkin, att på eget bevåg utan folklig förankring underminera förtroendet för inte bara kungen själv utan Sveriges grundlagsfästa statsskick.

Den riktiga skandalen, det är att tidningarna utan vidare sväljer betet och stöttar, kanske till och med betalar pengar till tungt belastade brottslingar, enbart för att tjäna sina egna syften.
Vad jag är trött på det!

Tummen upp för Carl XVI Gustaf! Tummen ner för gangstrar och slaskblaskor i ohelig allians!

Inga kommentarer: