onsdag 7 mars 2012

Avslut



Det är som synes inget fel på utsikten från nästa års takterrass heller. Den är dock inte privat utan man delar den med andra som bor på lägenhetshotellet. Och när vi har bott där ett tag flyttar vi till den vindsvåning vi har nu, på K:s önskan. Hon älskar det lite bohemiska och ruffiga, medan jag kommer att uppskatta standarden och snyggheten på det andra stället. Priset är ungefär detsamma, läget är likvärdigt. Och vi har alltså bokat en låång vistelse nästa år. Det känns otroligt kul, och det blir lätt och självklart (hoppas vi i alla fall) att dra in på annat för att kunna åka iväg.

Det nya stället (fast vi har bott där tidigare, för tre år sedan) ligger sådär en två hundra meter härifrån. Och där kan man lämna saker tills nästa gång man kommer. Så vi har släpat dit en stor kasse med sånt vi inte behöver ha med oss hem, exempelvis en morgonrock, salt, ett par skor, en öppnad flaska gin, en oläst bok. Etc.
Och eftersom vi lämnar kvar saker känns det som att vi bara åker härifrån tillfälligt.

K. började packa redan i förmiddags. Hon är bra på att packa, tycker det är roligt rentav. Väldigt bra för mig som verkligen avskyr det. Taxi har vi bokat också, den kommer 11.30, och på Arlanda hämtar K:s mamma och hennes man. Underbart skönt!

Nu har vi suttit ute och druckit varsin piccoloflaska rosébubbel. Snart blir det en enkel middag nånstans.
Jämfört med förra gången är det billigare att äta ute. Dels har priserna sjunkit på många ställen, och dels har euron minskat rätt mycket i värde sedan 2009.

Både K. och jag är otroligt nöjda med den här semestern! Fast för mig blev det ju mer semester än det var tänkt - planen var faktiskt att jobba ganska mycket, men det har inte funkat av olika anledningar. Det får jag ta igen när jag kommer hem.
K. mår bättre och bättre men har väl ingen stabil energi än. Åt rätt håll går det definitivt.

Imorgon vid den här tiden har inflygningen till Arlanda börjat. Hoppas det inte snöar!

Inga kommentarer: