onsdag 13 juli 2011

Orkar inte se matchen

Jag orkar inte se Sveriges VM-semifinal i fotboll. Det känns för osäkert, och jag gillar inte nervspänning. Det är väl samma sak som att jag inte tycker om att se spännande filmer. Lugnt och helst också trevligt vill jag att det ska vara. När jag inte är känslomässigt engagerad kan jag njuta av en spännande match, men om jag håller på något av lagen, då blir det lätt för mycket. Så...lite klen är jag kanske. :-)

Här nere på gården håller dom på och gör om den lilla lekplatsen. Det ser ut att bli jättefult! Sandlåda och lekredskap är utplacerade på konstiga sätt, det verkar klumpigt och felvänt. Hoppas det är provisoriskt bara och att dom fixar till det imorgon. För annars är det ju bara trist, och extra tråkigt är förstås att föreningen betalar dyra pengar för det hela.

Det blev inget Gränby Centrum idag utan jag nöjde mig med Kvarnen. Men jag vill ändå se hur GC har utvecklats, så kanske cyklar jag dit på fredag. Förut, när jag bodde i närheten, var jag där var och varannan dag, och jag brukar trivas rätt bra i den sortens köptempel. Även om jag inte har så mycket att köpa.
Jaha, nu börjar matchen igen. Jag går in i ett annat rum. Men heja Sverige!

Inga kommentarer: