onsdag 13 juli 2011

Trevlig kväll

Gårdagens moln förvandlades inte till sol och klar himmel utan, mer logiskt, till ösregn. Riktiga störtskurar kom det. Behövligt på många sätt, både växter och djur blev nog glada, men vi såg vår trädgårdsmiddag hos Hans gå i stöpet. Cyklade iväg när det var ett litet uppehåll i regnet, men efter några minuter började det ösa rejält igen, och vi fick stanna vid polishuset och ta skydd.


Trampade vidare efter en stund, det var inte så långt och tur var väl det. Blött och lite kyligt var det ju i alla fall, och det gick liksom inte över, så vi fick nöja oss med att titta på den vackra trädgården från fönstret.


Det var en kanonkväll hur som helst. Mat, roliga samtal, inmundigande av vatten, vatten och vatten.


Ett och annat glas vin slank ner också. Vitt och rosé. I ganska stora mängder faktiskt. Och jag skippade tillfälligt min nya diet och åt glass! Sias Punschrussin var jättegod!

Vi pratade så mycket om så många intressanta ämnen, så det var svårt att slita sig. Hade inte K. jobbat idag, så hade vi väl suttit kvar i Hans vardagsrum fortfarande.
Men nu blir det en hemmadag för mig. K. börjar klockan 12 och har precis gått iväg. Mitt enda viktiga projekt är att köpa tepåsar, inte alltför betungande. Fast jag har lite vaga funderingar på att cykla till Gränby Centrum och kolla in utbudet. Har inte varit där på två år, alltså inte sedan den stora ombyggnaden. Får se om jag gör det, eller om jag som vanligt går till Kvarnen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken tur att ni kunde söka skydd hos polisen! :D
Gränby centrum är ingen höjdare, jag drabbas av panikångest varje gång nästan. Det blir som en rejäl KBT-träning vid varje visit... Nää, tacka vet jag Tokerian hemma i rondellen där jag bor. Där får man i alla fall skratta åt alla tokar - inkl. yours truly - som handlar!