torsdag 21 juli 2011

Städat och lyssnat

Städning behövs alltid. Idag har jag dammsugit vissa golv, torkat av vissa ytor, dammat på vissa ställen, kort sagt jag har ägnat mig åt partiell städning. Och det tar tid det också. För att få mer schvung och energi har jag spelat musik på ganska hög volym. 70-tal. När jag kollar bland alla mina CD hittar jag det ena guldkornet efter det andra, skivor jag inte har lyssnat på dom senaste tjugo eller så åren, skivor jag knappt visste att jag hade. Albert Hammond till exempel. Fortfarande bra. Inte så känd som han borde vara, men It Never Rains In Southern California kommer nog dom flesta som var unga på 70-talet ihåg. Status Quo - perfekt att städa till. Och massor med annat kul.

Dagens middag blev en repris från gårdagen, dvs jag åt det som fanns kvar av lax och blomkålsmos. Mådde lite smått illa sedan, det är en vanlig biverkning den första tiden med LCHF. Fettchock kanske. Fast jag mådde inte illa igår... Hur som helst, nu har det gått över.

Bia och Anki är på väg från Luleå och borde vara här vid 22-tiden eller så. Dom skulle ringa när dom kommit till Gävle, så det dröjer nog inte så länge.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag köpte en dubbel-CD med Status för ett par år sen, man jag får inte spela den så ofta för Anna. Hon tycker att det är Byhåle-rock... ;-)

Monica Hortell sa...

Byhålerock...ja det är ju lite sant förstås. Men även sånt kan vara bra ibland. :-)