fredag 22 juli 2011

Vill inte åka till tippen

Värst vad hoten om åska och regn visade sig vara tomma! Sol och 25 grader varmt känns faktiskt som en bättre option, även om det är en onödigt tryckande och kvav värme. Med tanke på att vi har långväga gäster är det hur som helst skönt att slippa ruskväder.

Bia och Anki är på stan nu och handlar lite småprylar. Jag ska ansluta om en stund, och det blir nog så att vi tillbringar eftermiddagen på en uteservering någonstans. Älskade K. jobbar kväll som vanligt men är ledig imorgon, så då kan vi hitta på något allihop.

Anki har bilen med, och hon frågade om vi behöver åka någonstans, handla något skrymmande eller uträtta andra bilkrävande ärenden. Det enda jag kom på var att åka till återvinningscentralen! Med en trasig gammal skrivare, använd lasertoner, trasig TV-box, trasig eltandborste och eventuellt en stekpanna som sett sina bästa dagar.
Men hur tråkigt känns inte det?! En stekhet, ledig sommardag, och så kanske det är långa köer till råga på allt. Så jag vet inte. Det blir inte idag i alla fall. Usch, varför kan det inte vara centrala insamlingar av uttjänta elprylar?

4 kommentarer:

Inna sa...

Jag tycker att det är trist att man är beroende av bil för att bli av med grovsopor. Jag har halva förrådet fyllt med sånt man inte får slänga i vanliga soporna. 2 gånger/år ställer hyresvärden ut en kontainer för grovsopor, men jag önskar att det vore oftare. Får vänta tills oktober för att bli av med skroten jag har.

Här är det regn i luften, har regnat hela natten och behaglig temp. Ingen åska tack och lov.

Monica Hortell sa...

Åh, om vi fick en container åtminstone en gång om året! Vår brf tycker att det är vars och ens ansvar att åka till tippen...

Anonym sa...

Vi har en container samt ett kärl för elektronikskrot. Hör av dig så går det alltid att tömma där! Det är ju lite närmare till Nyby...

Monica Hortell sa...

Ja! Jag hör av mig. Det låter helt perfekt.