onsdag 31 augusti 2011

Reklam förstör zappandet

Det är svårare att zappa numera. Jag kan tycka det är rätt skönt och avkopplande ibland att bara trycka mig hit och dit bland TV-kanalerna, snappa upp lite olika saker, kanske fastna för något program som jag inte skulle ha valt om jag hade bestämt mig via TV-tidningen men som visar sig vara oväntat bra. Men nu är det nästan omöjligt, för det är så extremt mycket reklam. När reglerna ändrades, så dom tillåts bryta för reklam oftare än tidigare, blir det så sönderhackat och faktiskt direkt svårt att zappa. Man hamnar hela tiden mitt i reklamen, och nu är jag väldigt trött på det, jag håller på att drabbas av ren reklamallergi. Vissa av rösterna gör mig alldeles knottrig av obehag, jag får rysningar av motvilja.

Idag har det inte varit några sändningar från friidrotts-VM heller. Men i natt, när jag zappade i förhoppning om att det inte köps/sänds så mycket reklam vid 02.30, hamnade jag mitt i damernas gång (vet inte sträckan). Gång är en underlig sport. Helt fel på nåt sätt. Och dom första sekunderna när hela fältet kom där snabbgående i den sedvanliga onaturliga stilen såg det ut som om en galen koreograf satt upp nåt slags bisarr balett. Helmysko, även om det är lite fascinerande ändå.
Så det zappade jag ganska snabbt bort från, men vad hamnade jag på då? Jo, det vanliga köret om elektronikföretag och hårprodukter och tomatketchup. Jag orkar inte med det, och nu ska jag gå in för att inte gynna dom företag som förpestar mina TV-upplevelser!

2 kommentarer:

Bia sa...

GOFIKA!!! HU!

Anonym sa...

I constantly emailed this website post page to all my associates, as if like
to read it after that my friends will too.


Have a look at my web site; cellulite treatment cream