söndag 29 maj 2011

Trevlig dag med biljetter och vänner

Snart är också den här dagen slut. Den har varit riktigt, riktigt trevlig. Spännande är att jag har bokat flygbiljetter till Spanienresan nästa vinter. Det är alltid lite småpirrigt när man sitter där och ska bestämma sig, man klickar i diverse rutor och fyller i sina kontokortsuppgifter. Och sedan är det liksom klart. Bestämt. Ingen återvändo.
Troligen kommer jag att hyra en vindsstudio med egen terrass med utsikt som denna fast bättre.


Så har vi varit på middag hos A. och K. också. Dom bor i Gottsunda och där har Älskade K. och jag inte varit så mycket. Bara en enda gång faktiskt, så det var spännande att ta bussen till Musikvägen. Vad mycket natur det är där! Härligt, det var som att komma ut på landet nästan. Och dom bor i en mysig radhuslägenhet med två stora uteplatser. Vi fick ett glas bubbel där i kvällssolens sken.




Fisk bjöds det på sedan, regnbågsforell med goda tillbehör, en jättegod och fräsch rätt. Och mumsig efterrätt på det. Vi pratade och skrattade och hade en superkul kväll. Sedan tog det 30 sekunder att snabbt gå till busshållplatsen, och vips så var vi hemma igen.
Har nu kollat på Big Brother och är mycket nöjda med resultatet där.
Jag är pigg och ska försöka ladda om och göra något lite nyttigt.

Inga kommentarer: