tisdag 1 mars 2011

Däven dag men glada muggar

Skönt att det är mars! Det är i alla fall den sista vintermånaden, hur man än ser det. Och nu är det bara en vecka, nej åtta dagar, kvar tills jag ska till ortoped och diskutera min artrosfot och få tid uppsatt för operation - det som jag har väntat på sen i oktober! Hurra! Aldrig trodde jag väl att jag skulle se fram emot att det ska sågas och spikas i foten... Hu, när jag tänker på det så är det ju verkligen inget vidare! Men det måste göras och leder förhoppningsvis till ett bra resultat.

Jag har en rätt oinspirerad dag idag. Lite däven och dov sådär. Såg dom svenska skidherrarna åka på felvallade skidor igen, läste att islamistiska partier ska tillåtas i Tunisien, plockar med saker utan att få något ur händerna. Skjuter upp allt som går att skjuta upp. En ganska lång promenad halkade jag i alla fall iväg på, och det var skönt. Luft, luft... Och då slank jag in På Lidl för att kolla om det fanns några fynd av nåt slag. Hittade muggar i fyra trevliga vårlika färger för 49:-. 12,50 styck alltså, och det kan man väl kalla prisvärt.



Nu hade vi absolut ingen brist på muggar hemma, tvärtom. Vi har ett rätt så bra sortiment av olika modeller, stilar och storlekar. Men, nu får vi göra plats för ytterligare en uppsättning. Lite kul ändå.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Får jag låna den orange med en skvätt kaffe i när jag tittar in nästa gång och återlämnar pusslet (och lånar ett nytt, om det går bra?)???

Monica Hortell sa...

Ja det var precis vad jag tänkte! :-D

Anonym sa...

Du är allt en riktig kompis, du! :D Jag ringer dig nån dag snart, inte messar! ;-)

Monica Hortell sa...

Det låter bra!