söndag 13 mars 2011

Huvudvärk

Värktabletter äter jag nästan aldrig, fem-sex gånger om året på sin höjd. Inte för att jag har något principiellt emot värktabletter, men jag har sällan ont någonstans. I alla fall inte så mycket så det finns anledning ta en tablett. Men imorse vaknade jag med en hemsk huvudvärk, en tryckande, ilsken, nästan illamåendeframkallande variant. Så det fick bli en Panodil före frukost, och nu känns det bättre.


Värken ligger kvar men trycker inte lika hårt. Undrar vad det beror på? Får se om det håller i sig. Ofta när jag börjar få ont i huvudet har det med ögonen att göra. Att synen förändrats och att glasögonen därför har helt fel styrka. Kanske dags att kolla det.

Annars är det svårt att tänka på något annat än vad som händer i Japan. Förutom det mänskliga lidandet kan dom ekonomiska konsekvenserna bli ofattbara, även för den övriga världen. Och en trolig härdsmälta...det är svårt att ta in. Hur mycket jag än läser nyheterna och ser på bilderna och filmerna, så går det inte att förstå. Jag såg att skalvet har uppgraderats från 8,9 till 9,1 på richterskalan. Det innebär att det är ett av dom största skalv som uppmätts. Någonsin.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Krya på dig!
Håller med dig, svårt tänka på något annat än Japan. Svårt ta in almt för det är så ofattbart. Har varit med om jordbävning tre gånger men det var som mest "endast" 5.6 på skalan.
Kram
C

Anonym sa...

Hoppas du mår bättre!!!

Bia sa...

Ta Bamyl det är mycket bättre. Har aldrig någonsin hört att du har haft ont i huvudet....kanske en förkylning på gång. R hade gjort det ofattbara i går när han kom hem. Därför är jag ganska rädd för VKS...det onämnbara, du vet!!! Urk! Hoppas du snart blir bättre!

Monica Hortell sa...

Tack C, Tofflan och Bia! Jag är bättre, men lite lurt känns det ändå. Somnade när jag såg på TV i eftermiddag, bara en sån sak.
Men Bamyl...finns det fortfarande? Varför är det bättre?
Hoppas R inte blev dålig av salladen!