onsdag 15 februari 2012

Krabbig croissant


Blåsigt idag men solen skiner som vanligt. Jag tog med mig K. på en liten promenad, vi kollade i affärer och köpte några saker.Men det tog inte så lång tid förrän hon blev väldigt trött, så hon gick hem och la sig på en solstol medan jag gick omkring lite till.

Att K. är så utslagen nu beror delvis på att hon har börjat med en medicin som har många och besvärliga biverkningar. Förhoppningsvis normaliserar det sig snart. Hon mår i alla fall bättre idag än hon gjort de senaste dagarna, och det lockiga håret som har varit nästan rakt ett tag börjar krulla till sig igen. Så det går åt rätt håll.

Och att jag fortsatte min promenad istället för att joina henne i solandet beror på att jag stadigt går upp i vikt nu. Det märktes på hur jeansen satt, de är på väg att bli mer ålskinn än loose fit.
Men vad kan man vänta sig. Jag äter kolhydrater utan hämningar och gränser, så det är klart att jag plufsar till mig igen. När jag kommer hem blir det återgång till fröbröd och hallon med vispgrädde, men tills vidare kommer man att kunna hitta mig mumsande på till exempel en croissant. Vissa är gigantiska och ser ut som stora krabbor. Gott! 


4 kommentarer:

Unknown sa...

Ser smaskens ut, den skulle nog räcka till middag åt både mig och T :)) Hälsa K>3. Du har nog rätt, hon måste nog vila sig upp till en bra energinivå igen.

Anonym sa...

Det ser läckert ut o då tänker jag inte endast på "krabban" utan att du kan sitta ute o äta. Här har det varit snöstorm! Inte ens de jyckar jag sett på gatan såg ut att uppskatta promenaden.
Fortsätt njut av tillvaron!
C

Ditt och datt sa...

Mumsa på du, det är du värd! :-)

Monica Hortell sa...

Jag åt faktiskt inte hela själv...:-D Fast jag hade kunnat, för den var så god.