måndag 21 februari 2011

Fällda i nämnden

TV4 har blivit fällda i granskningsnämnden. Orsak: Låttexter i "Så mycket bättre" var inte textade. Det är alltså Hörselskadades riksförbund som har gjort anmälan.
Även "Det okända" fälldes för att det påstods i programmet att någons avlidna släkting gick igen, alltså "spökade". Den avlidna pekades ut som en "gengångare",vilket ansågs upprörande och förolämpande för dom anhöriga.
Hjälp! Det är väl spökerier o.d. som är själva vitsen med "Det okända"?

Jag har suttit så mycket vid datorn idag så kvoten är fylld. Funderar nu på om jag ska läsa, se på TV eller göra något nyttigt, typ sy i en knapp. Har läst i vissa bloggar om hyperenergiskt städande i flera timmar, men just det känns inte så lockande.

Och precis när man kände sig ganska lättad över att läget i Egypten verkar lugnare, så börjar dom sätta in stridsflyg mot demonstranter i Libyen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jaaaa, man blir så härligt PIGG - och fruktansvärt jobbigt övertrött - när man stäääädar! Men sen pusslade vi, Anna och jag, och det var roligt och gick mycket framåt! :D Trots att jordnötskakorna är slut för länge sen... Snyft!
Ikväll ska vi kolla på folket i Metropolen Byhålan och vad de har för sig! Först TV4 kl. 20, sen TV4+ kl. 21. Herreminje!!!

Monica Hortell sa...

Din hemstad utmärker sig!