onsdag 16 februari 2011

Servettätare

Hade lite saker att uträtta idag och var redo för stadsutflykt. Men så började jag känna mig yr, och det sa liksom "boiink" i öronen, som att det skulle slå lock. Kanske bäst att vara inne då? Boiinkandet har lugnat sig men är inte helt borta...

Istället för att gå ut la jag mig och vilade en stund, men nu har jag alltså slagit på datorn. Kollar mina vanliga ställen: favoritbloggarna, hemnet, facebook. Och tidningarna. Ibland tänker jag att ska sluta läsa dom, men det är svårt att låta bli.

I AB säger Janet Jackson att många kända kvinnor äter papper i sin iver att hålla sig smala! Servetter tuggar dom i sig, för då känner man sig mätt och vill inte äta nånting annat. Äta servetter...hur konstigt kan det bli? Man kan ju hoppas att dom är ofärgade i alla fall. Jag ser annars framför mig stora högar med IKEA-servetter, röda, illgula, gröna, och det kan ju inte vara nyttigt...nej, dom kör nog med naturella, såna där tunna och diskreta. (Pappersnäsdukar kanske också är ett alternativ?) Det behövs nog inte så många för att man ska tappa aptiten.
Hur galen är inte världen?
Om nu inte Janet Jackson hittar på detta, men varför skulle hon göra det?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Urrrk så äckligt! Det är väl inte så att du har ätit servetter och mår dåligt bara därför? Kan rekommendera jordnötskakor, det är godare än servetter - och säkert nyttigare också!
Krya på dig!

Monica Hortell sa...

Tänk om jag av misstag, utan att tänka på det, har ätit en servett? Fast det blir nog snarare pappersnäsdukar...en förkylning är hotande nära nu.