fredag 11 februari 2011

Snöyra

Fasligt vilken snöyra det var imorse! Total backlash. Folk sopade/skrapade sammanbitet fram sina bilar, somliga var systematiska och noggranna och tog tid på sig, men en kille rengjorde bara nödtorftigt fram- och bakrutan och körde sedan iväg i vad som såg ut som en rullande igloo. (Trafikfarligt och förbjudet.) Ja, det såg inte jag för det var väldigt tidigt på morgonen, men min syster som är här och hälsar på och som ibland går ut och r-ker fick en intressant inblick i bilisters snöbestyr.
Blåsten, den otäcka nordostliga, gjorde att våra fönster åt ena hållet var täckta med snö, väldigt vackert. Kunde ha varit riktigt stämningsfullt också, om det hade varit julafton.
Det har lugnat sig nu, inga virvlande flingor, inget snö på rutorna. Men blåsigt, kallt och förmodligen halt. Bia har trots detta gått ner till stan. Hoppas hon kommer tillbaka med obrutna fötter.


1 kommentar:

Anonym sa...

Hare mys och gott, men säg till Bia att hon ska byta ut stinkpinnarna mot säg,,, en godisklubba eller en whiskypinne eller nåt i stället! :D
Ha en go helg! Vi är i Förorten och ska försöka gräva ut bilen för hemfärd i eftermiddag.