torsdag 17 februari 2011

Lyssnat på lördagens låtar

Det gick hur bra som helst att göra den lilla spelaren, eller "Guldkvadraten" som jag har döpt den till, laddad och redo. Lätt som en plätt rentav.

Nu har jag precis varit inne på SVT och förhandslyssnat på lördagens Låtar.


Ja, den här veckan ska jag titta på Melodifestivalen. I tidningarna kallas den numera "Mellon", det är nåt nytt för år. Jag vet inte vad dom håller på med. Mello?! Barnspråk. Dagissnack. Aldrig, aldrig kommer jag att säga det! Men hur som helst, jag har snabbkollat på låtarna, extra nyfiken som jag var på Eric Saade. Och det är väl klart att den låter vinner, åtminstone sin deltävling. Inte för att den är jättebra som låt betraktat, men för att den är hyfsat medryckande med enorm sätter sig genast-faktor, och för att gossen Saade är otroligt söt och gör en häftig scenshow. 
Playtones och Shirley's Angels gillade jag också. Och tjejen som sjunger på svenska, Varga nåntng. Det enda minuset där är att låten handlar om kvinnomisshandel, och det känns inte som att det ämnet kan gå hem i sammanhanget.  

Sen efter M-festivalen (jag vill inte, ska inte skriva den andra, barnsliga förkortningen!) är det den nya engelska serien Downton Abbey - men samtidigt sänder TV4 Gaygalan! Och den vill jag inte missa. Vilken TV-kväll det kan bli!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mello mello mello! RETAS! :D

Monica Hortell sa...

Grrr....

Anonym sa...

:D