tisdag 18 januari 2011

Middagsgäst ikväll

Jag skyndade mig ut för att handla mat och köpa biljetter till en föreställning på Reginateatern, innan den kyla dom hotar med slår till igen. Redan senare idag ska det komma ett omslag med tillhörande is- och halkchock... Svårt att tro. Det är så skönt att gå på barmark! Och jag hade till och med för varma kläder på mig, vilket inte har hänt sen möjligen i september nån gång...

Idag har jag bjudit hem Hans på middag. Ska göra risotto med marinerad kycklingfilé. Och en fruktsallad med hallon, apelsin och granatäpple. Häägen-Dazs Belgian Chocolate till det. Gott.
Granatäpple är en magisk frukt, den verkar ha starka uppåt-egenskaper. I alla fall blir jag påverkad av den.

När jag var och handlade stötte jag ihop med T. Vi gick i samma klass i ettan. Nu berättade han att han har magcancer. (Fast inte värsta sorten, och det går åt rätt håll.) "Det är ju sånt man får räkna med i den här åldern," sa han krasst. Så har jag aldrig tänkt! Jag räknar verkligen inte med att bli sjuk. Det är väl därför jag är både förvånad och förolämpad över en så relativt beskedlig sak som artrosknölen på foten. "Va, jag?! Varför får jag nåt sånt?!" Det måste vara fel nånstans i den kosmiska planeringen..:-)

2 kommentarer:

Bia sa...

Tror att jag gillar Regina!

Monica Hortell sa...

Jag hoppas verkligen det! :-)