söndag 9 januari 2011

Asfalt, en härlig syn

Efter gårdagskvällens intensiva prat, skratt, ätande och drickande blev det tvärtyst idag när Karin åkte hem samtidigt som Älskade K. gick till jobbet. Plötsligt kändes det som att vara ensam på ett stort, ljust (solen sken in genom vardagsrumsfönstren) vilohem. Ahh, härligt på nåt sätt i all sin tomhet.
Härligt är det också att plötsligt se asfalt istället för snö. Vilket otroligt väderomslag! Det regnade och takdroppade hela natten, och om det nu bara kunde fortsätta så här. Dock stundar nya minusgrader med åtföljande halka och knaggliga trottoarer, farligt för alla trafikanter, bilister, fotgängare, cyklister...elände, jag vill INTE ha mer vinter nu! Vinter är dåligt!

Jag har tillbringat en tårfylld timme framför Spårlöst. Exremt rörande var det den här gången när en kvinna kunde återförenas med sin thailändska mamma. Ännu mer så eftersom mamman var sjuk och avled två månader efter deras möte. Buhu. Nu ska jag titta på en FA-cupmatch mellan Liverpool och Manchester U. Sedan kanske läsa en stund. Mmm, vilken perfekt ledig dag. Och på Facebook pratar folk om att det är vår i luften. I wish.

Inga kommentarer: