fredag 10 december 2010

Kluck, blurr, bloink

Jag förstärkte fredagskänslan med en god middag. Lammfärsbiffar med god sås och massor av grönsaker. Kändes gi-nyttigt, fast sen åt jag ju några chokladbitar förstås. Snygg mat i alla fall.

Sen tänkte jag se Nobelmiddagen och få lite stänk av glamour. När jag sköljde ur stekpannan hörde jag hur det kluckade inne i badrummet, i toalettstolen! Kluck, blurr, bloink lät det. Jag spolade mer vatten i kökskranen och samma toalettreaktion hördes. Kluck, blurr, bloink. Nobelglansen kunde jag då inte ta till mig, utan jag fick ringa brf:s ordförande (så skönt att det inte är jag!). Avloppsproblem har drabbat flera i huset, och hans tips var att hälla i hinkar med vatten på diverse ställen. Så det gjorde jag, och det verkar hjälpa. Hoppas det håller i sig. Akut rörmokare på helgen är inget man längtar efter.

3 kommentarer:

Bia sa...

Ser fantastiskt gott ut.

Anonym sa...

Färgglad middag, onekligen!

Anonym sa...

Festligt! Enkombination av vår middag idag (lammfärsbiffar med kantarellsås) och den i fredags (ugnsrostade rotsaker med skinks och aioli. Vi åt också en chokladgrej efteråt: Choklad och mascarponecreme med rostade hasselnötter.
Mimmi