måndag 20 december 2010

Måndagsfunderingar

Så var det måndag idag. Och julveckan. Jag har en lista på saker som måste ordnas, men det är inte särskilt julrelaterat. Det mesta handlar om lokalfrågan som jag ännu inte vet hur jag ska lösa. Det kommer att ordna sig jättebra har jag känt hela tiden, och det gör det säkert också - fast inte redan till årsskiftet. Så nu får det bli en övergångsperiod när jag enbart jobbar hemma.
Ska mäta det lilla resterande utrymmet i källarförrådet för att se vilka möbler som går in där.

Årshoroskopet till VLT är i alla fall klart och nyss ivägmailat, och jag har även skickat några andra nyttiga mail. Måste verkligen ta tag i saker, fast tiden är inte den mest välvalda... Jättehelgen på gång, Merkurius retrograd, vansinnesvinter... Tänk om det ÄR istiden som närmar sig!

Det är ju förresten vintersolståndet alldeles snart, årets två mörkaste nätter är framför oss. Vid midnatt (kl. 00.38) den 22 december går solen in i Stenbocken, och sedan har mörkret haft sin kulmen för den här gången. Och innan dess är det fullmåne med månförmörkelse. Spännande. Känns det inte som att det är ovanligt laddade och starka energier i luften?

Inga kommentarer: