söndag 5 december 2010

Mycket sött

Det var lika trevligt som vanligt hos H&T. Dom hade gjort sin fantastiska saffranskaka + tårta med bland annat vit chokladmousse. Nån hemgjord ischokladbit slank också ner, och så en vanlig pralin på det... Gott, gott och sött, sött.  Sen var det bra att äta riktig mat när vi kom hem. Det blev en enkel pastarätt igen.
På H&T:s tillställningar träffar vi alltid människor som vi annars inte ser så ofta, det blir en eller två gånger om året i samband med glögg eller Valborg eller nåt annat liknande evenemang. Några jättedjupa samtal blir det sällan, men däremot glada återseenden och en känsla av att vi faktiskt är goda vänner även om kontakterna är infrekventa. Jag gillar sånt. Det är enkelt och okomplicerat.

Imorgon är det måndag. Det blir en sockerfri dag för min del, så inte vikten börjar sticka iväg. Planen annars är att jag ska jobba några timmar och sen gå ner en vända på stan. Hoppas vädret blir som idag, det var helt underbart när vi gick hem. Nollgradigt! Bara en sån sak. Men fortfarande vitt och snövackert med glimrande små flingor i luften.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det enkla och okomplicerade är allt man behöver ibland. Man kan ju ha vänner för olika saker, så att säga. :D